Friday, April 8, 2011

sepet itu style ! ^,^ peace ~!

setiap kali aku nak draw eyeliner kat mate mesti kene ade make up remover kat sebelah.
sebabnye adalah mata ku yang style (a.k.a sepet) memerlukan kesabaran yang tinggi untuk draw liquid eyeliner.
sebenarnye aku xde la rase aku ni sepet nau.
what is the exact eyes yang can define sepet pun im not sure.
biase nye orang kate orang yang mata sepet ni ade mix chinese.but aku xde pulak mix.
mak ayah dua dua pure malay.
sekarang ni naseb bek aku dah gelap, xde la orang duk tersasul cakap bahase cine ngan aku.
mase nak daftar ko-k la , siap ade junior course aku tanye aku pasal biosociety (society under my school) yang bukan aku ajk-nyer, tanya dalam bahasa cina lak tu.TERNGAGAH jap !

kadang-kadang jeles gak tengok orang mata cantik cantik ni :


cantek nau mate die ni.

do u know that mata sepet can create happiness??

see ! i told you ! love u both la !mmmuuuuaaahhh :*


2 comments:

  1. tomey apa...kejap ada mata, kjp xtda...mcm chipmore gtuh..(bila gelak yg sakan ^^)

    ReplyDelete
  2. hahahha ! tula pasal rin kate style ! hahaha!

    ReplyDelete