Saturday, November 27, 2010

headbands.cekak rambut.

headbands + sensitive + high confidence level + good in planning = BLAIR WALDROF

i love love love and adore gila kat dia
she s an icon that says :beauty isnt all:
we got to be smart- by being not too innocent at the same time not too bitchy!
gossip girl is the only tv series that i focus on the girls more than the boys in it.




dress yang super gila punye lawa ni (dah la wane merah) on season 4.



fyi : blair come with this dress first in season.others followed.







Wednesday, November 24, 2010

saya budak baru belajau :)


bole ke anyone yang baik hati belikan saya buku ni?
hahahhaa.benci aku.susah nau nak blog blog ni.
tapi apa nak dibuat.tiba tiba rasa nak buat blog.
linda onn berkata baru baru ni
"artis sekarang mempunyai banyak media untuk menegakkan kebenaran"
nasrin buat blog atas sebab yang sama juga.
except that im not an artis la.

 KEBENARAN yang hendak ditegakkan sekarang;
1)saya dah nak masuk 20 tahun bulan depan.means saya masih muda
2)and saya xde bf ok.im totally single (siyes bagitau kat blog ni sebab orang banyak tanya)
3)kalau nampak saya gi kuar tgok wayang ngan sape sape tu (contoh isu kini : senior saya)
adalah kerana:
3a)dia senior saya yang banyak membantu
3b)dia kawan saya semata mata
3c)dia rapat dengan 'si dia' saya yang dulu.
tolong jangan menyampah ngan aku after read this blog.
ok.i know some of you will.
sumpah aku tulis blog ni just saje saje nak bagitahu the truth.
jangan la benci kat saya  :'(